Onze werkwijze

Bij Dermavisie vinden we het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over ons werk. Niet alleen wat wij doen, maar ook hoe wij ons werk doen.

Intakegesprek

Dermavisie hecht veel waarde aan toegankelijkheid en het geven van heldere voorlichting.

Voorafgaand aan een eerste behandeling wordt er altijd een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Dit is een oriënterend gesprek met de huidtherapeut waarin u uw wensen en verwachtingen kenbaar kunt maken en u wordt voorzien van alle benodigde informatie. Daarnaast er is er alle tijd om vragen te stellen. Uiteindelijk zal de huidtherapeute een persoonlijk behandelplan voor u opstellen, met de daarbij behorende prijsopgave.

Afhankelijk van de aard van de behandeling en de planning, is het soms ook mogelijk om aansluitend aan het intakegesprek behandeld te worden. Het eerste consult is vrijblijvend en kosteloos.

Vergoedingen

De kosten voor de huidtherapeutische en oedeembehandelingen worden vaak geheel of gedeeltelijk door uw zorgverzekeraar vergoed. In de meeste gevallen gebeurt dit vanuit het aanvullende verzekeringspakket. Dit betekend dat uw eigenrisico gespaard blijft.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden:

  • Acnetherapie gezicht
  • Camouflagetherapie gezicht
  • Definitief ontharen gezicht

Voor oedeemtherapie geldt dat bij chronisch indicatie de eerste 20 behandelingen worden vergoed uit het aanvullende pakket en na de 20 behandelingen uit het basispakket.

Kijk voor meer informatie over onze prijzen, en vergoedingen van verzekeraars op de pagina “Tarieven”.

Betaling

De kosten worden direct na de behandeling door contante of pinbetaling voldaan of worden rechtstreeks naar de zorgverzekeraar gestuurd.

Heeft u nog vragen over behandelingen, behandelkosten of vergoedingen? Neem gerust contact met ons op wij informeren u graag.

Afspraak maken

Heeft u interesse in het maken van een afspraak? Dit kan zowel op verwijzing van de arts als op eigen initiatief.

Het maken van een afspraak kan per email: info@dermavisie.nl

Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. U krijgt doorgaans binnen enkele uren antwoord.

Afspraak wijzigen of annuleren

Mocht u uw afspraak niet kunnen nakomen, dan dient u dit 48 uur van tevoren aan ons door te geven. Bij niet tijdig afzeggen zijn wij helaas genoodzaakt om €22,50 per half uur van de geplande behandeling in rekening te brengen. U ontvangt hiervoor de factuur thuis.