MAAK EEN AFSPRAAK

Je kunt bij ons terecht met al je huidvragen.

Afspraak Maken

Microneedling bij Dermavisie

Op zoek naar een bewezen effectieve cosmetische behandeling voor huidverbetering? Dan is de Microneedling BOOST behandeling iets voor jou! Microneedling is al jaren een van de populairste behandelingen bij Dermavisie. Deze medische behandeling stimuleert vernieuwing van de huidcellen, verstevigd de huid, geeft vermindering van reliëf en egaliseert van de huidteint. Een microneedling behandeling is een zeer gewilde oplossing voor huidklachten of huidveroudering.

Lees verder

Wat houdt een microneedling behandeling in?

De behandeling start met een reiniging en een milde peeling van de huid.
Vervolgens wordt er een cocktail van intensieve werkstoffen, aangepast op jouw huid samengesteld en op de huid gebracht. Bij Microneedling wordt er gebruik gemaakt van een vibrerende pen, die heel snel minuscule (steriele) naaldjes in en uit de huid beweegt. De behandeling stimuleert het natuurlijk herstelproces in de diepere lagen van de huid en bevordert de doorlaatbaarheid van de huid waardoor de cocktail nog dieper bij de cellen kan komen. 

Na de behandeling zal de huid hard aan de slag gaan om de ultra fijne gaatjes in de huid te herstellen. Door het natuurlijk herstelproces en de aanmaak van nieuw collageen en elastine worden ingezonken littekens of rimpels van binnenuit weer opgevuld en zal de huid na de behandeling zichtbaar strakker, steviger en jeugdiger ogen.

 

Na de behandeling voelt de huid wat warmer aan en kan wat roodheid vertonen, dit is vaak binnen enkele uren weggetrokken. De behandeling klinkt pijnlijk maar is het absoluut niet, het wordt juist als erg prettig ervaren!

Direct een afspraak maken?