MAAK EEN AFSPRAAK

Je kunt bij ons terecht met al je huidvragen.

Afspraak Maken

ICOONE® LASERMED

Bij Dermavisie beschikken we over het allernieuwste en meest innovatieve mechanische bindweefselmassage apparaat: de icoone® LASER.Med. 

Met de Icoone kan het gezicht en de hals behandeld worden. Iedere behandeling wordt op maat uitgevoerd, afgestemd op uw wensen en gericht op een optimaal resultaat.

Lees verder

Deze mechanische bindweefselmassage is uniek door de gefractioneerde rollers (Roboderm® technologie). In de rollers van Icoone® zitten gaatjes. De gaatjes die vacuüm trekken, zuigen de oppervlakkige huidlaag aan zonder deze dicht te knijpen en trekken aan het glazige bindweefsel netwerk. Door stimulatie aan de oppervlakte werkt het door naar de onderliggende weefsels. De gefractioneerde rollers creëren 21.600 stimulaties per dm2 wat zorgt voor een groots fysiologisch effect om de natuurlijke cel functie te herstellen. De rollers kunnen zowel binnenwaarts, buitenwaarts, voorwaarts én achterwaarts roteren.

Aantal behandelingen

Na de eerste behandeling ziet en voelt u direct resultaat! Hoeveel behandelingen u nodig heeft hangt af van de indicatie en de doelstellingen. Doorgaans kunt u uitgaan van een behandelkuur van 6 tot 10 behandelingen. Na de behandelkuur adviseren wij de behandeling eens enkele keren per jaar te herhalen om het behaalde resultaat te houden.

Direct een afspraak maken?