Bekijk onze resultaten!

Onze Dermavisie huidexperts zijn gespecialiseerd in huidverjongende behandelingen en de behandeling van uiteenlopende huidklachten. In beide gevallen werken we aan de opbouw en structuur van de cellen en maken we de huid weer gezond!

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van cliënten die bij ons in de kliniek behandeld zijn. Elke huid is uniek, zowel resultaten als aanpak verschillen per persoon. We geven u dan ook altijd een advies op maat.

Voor en na foto’s

Huidklachten

Huidklachten kunnen erg vervelend zijn en u beperken in het dagelijkse leven. Wij bieden een divers scala aan behandelingen aan voor huidklachten. Herkend u zich in onderstaande huidklachten of heeft u overige huidklachten maar weet u niet goed wat u ertegen kunt doen? Wij kijken graag met u mee of wij iets voor u kunnen betekenen.

Voor en na foto’s

Huidverbetering met ZO Skin Health Producten

Wij en vele cliënten van Dermavisie zijn al jaren fan van de ZO Skin Health producten van Dr. Zein Obagi. De producten werken op cellulair niveau en zijn met de wetenschap onderbouwd.

De producten kunnen naast behandelingen thuis worden ingezet maar ze kunnen ook als losstaand behandeltraject ingezet worden, dus zonder behandeling. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van huidverbetering door enkel ZO Skin Health productgebruik thuis.

Voor en na foto’s

Huidverjonging

De vraag naar huidverbeterende behandelingen in de laatste jaren flink toegenomen. Huidverbetering en huidverjonging betekend eigenlijk, het weer gezond maken van de huid, de schade eruit halen en de huid zo optimaal mogelijk laten functioneren waardoor hij er egaal, glad en stevig uitziet. We hebben verschillende technieken en bieden altijd maatwerk.

Voor en na foto’s

Permanente make up

Met permante make up geven we net dat stukje extra expressie, maken we wenkbrauwen weer wat voller en laten we ogen meer stralen. Wij passende de vorm, kleur en methodiek aan op uw gezicht en uw wensen. We staan bekend om onze natural look resultaten en behandelen meestal 50+ers.

Voor en na foto’s

Bodycontouring

Naar mate we ouder worden veranderd ons lichaam. Soms ben je niet meer tevreden over beplaade gedeelte van je lijf en wil je graag plaatselijk afslanken, de huid verstevigen of werken aan minder cellulite. Wij hebben verschillende methode voor bodycontouring en bieden altijd maatwerk.

Direct een afspraak maken?