Over ons

Je kunt bij Dermavisie terecht met zowel huidklachten alswel met wensen voor algemene huidverbetering of huidverjonging. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige behandelingen op zowel (para)medisch als cosmetisch gebied. Wij zijn een kleinschalige huidkliniek waar een persoonlijke benadering centraal staat. Al onze appartuur en producten zijn van hoge kwaliteit en ook wetenschappelijk onderbouwd.

Het Dermavisie team

Dermavisie is in 2017 opgericht door Melanie van Kol. Sindsdien is Dermavisie uitgegroeid tot een moderne huidkliniek aan de rand van het centrum van Wijchen. Wij zijn gespecialiseerd in huidtherapie, oedeemtherapie, huidverbetering, bodycontouring, afslanken en permanente make-up.

We zijn een enthousiast team vol ambitie en jarenlange ervaring. We staan voor no-nonsens, kennis, vertouwen en een objectief advies. Wij beloven niets wat we niet waar kunnen maken, bij ons kan je vertouwen op een eerlijk advies! We geloven niet in het perfecte plaatje, in onze ogen bestaat dat niet. Iedereen is uniek, dus jij ook! Je kunt bij ons terecht met al je huidvragen, groot en klein. Een
groot gedeelte van onze behandelingen worden vergoed door de zorgverzekering.

Team

Maak kennis met het team!

Nancie

Nancy Kosman
Praktijkondersteuner & Huidspecialiste

Melanie

Melanie van Kol
Eigenaresse & Huidtherapeute

Joshua

Joshua Peeters
Huidspecialist // P.S. Food & Lifestyle Coach

Bente Arkema

Bente Arkema
Huidtherapeute & Oedeemtherapeute

Dermavisie staat garant
voor kwaliteit!

Om de beste zorg te bieden wordt er binnen Dermavisie uitsluitend gewerkt met geavanceerde behandelapparatuur van medische leveranciers, werken en bieden wij alleen therapeutische producten van de beste kwaliteit.

De kwaliteit van zorg wordt gewaarborgd doordat de huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd staan in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Logo Kwaliteitsregister Paramedici

MAAK EEN AFSPRAAK

Je kunt bij ons terecht met al je huidvragen.

Afspraak Maken