Over ons

Je kunt bij Dermavisie terecht met zowel huidklachten alswel met wensen voor algemene huidverbetering of huidverjonging. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige behandelingen op zowel (para)medisch als cosmetisch gebied. Wij zijn een kleinschalige huidkliniek waar een persoonlijke benadering centraal staat. Al onze appartuur en producten zijn van hoge kwaliteit en ook wetenschappelijk onderbouwd.

Het Dermavisie team

Dermavisie is in 2007 opgericht door Melanie van Kol. Sindsdien is Dermavisie uitgegroeid tot een moderne huidkliniek aan de rand van het centrum van Wijchen. Wij zijn gespecialiseerd in huidtherapie, oedeemtherapie, huidverbetering, bodycontouring, afslanken en permanente make-up.

Ons geweldige team van 4 huidspecialisten zorgen er dagelijks voor dat mensen beter in hun vel komen te zitten. Dit doen we met veel passie en ambitie en meer dan 17 jaar ervaring.

We geven geen standaard schoonheidsbehandelingen, maar juist de behandelingen met doeltreffende en zichtbare resultaten. We werken met therapeutische producten die echt diep de huid indringen en hoogwaardige apparatuur. Al onze therapieën zijn wetenschappelijk onderbouwd.

Voor ons is vertrouwen, warmte en een persoonlijke aanpak heel belangrijk!

We snappen dat je door de bomen het bos niet meer ziet door de vele mogelijkheden die worden aangeboden in deze branche. Geen zorgen, wij hebben zo veel ervaring en kennis en kunnen je persoonlijk adviseren welke behandelingen het beste bij jouw wensen passen.

Samen gaan we naar een mooie, gezonde huid en zorgen ervoor dat jij er weer gaat stralen!

Team

Maak kennis met het team!

Nancie

Nancy Kosman
HUIDSPECIALISTE & BACKOFFICE

Melanie

Melanie van Kol
Eigenaresse & Huidtherapeute

Joshua Peeters
Huidspecialist & Front-Office

Julie Dorssers
HUIDSPECIALISTE & PRAKTIJKONDERSTEUNER

Dermavisie staat garant
voor kwaliteit!

Om de beste zorg te bieden wordt er binnen Dermavisie uitsluitend gewerkt met geavanceerde behandelapparatuur van medische leveranciers, werken en bieden wij alleen therapeutische producten van de beste kwaliteit.

De kwaliteit van zorg wordt gewaarborgd doordat de huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd staan in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Logo Kwaliteitsregister Paramedici

MAAK EEN AFSPRAAK

Je kunt bij ons terecht met al je huidvragen.

Afspraak Maken