MAAK EEN AFSPRAAK

Je kunt bij ons terecht met al je huidvragen.

Afspraak Maken

Hypertrichose

Hypertrichose is een vorm van overbeharing waarbij er sprake is van bovengemiddelde haargroei op locaties waar normaalgesproken al lichte beharing aanwezig is. Hypertrichose kan plaatselijk zijn of in de vorm van een moedervlek, maar kan ook over het gehele lichaam voorkomen. Het komt voor bij zowel vrouwen als mannen en het kan op iedere leeftijd ontstaan.

Lees verder

Hoe ontstaat het?

Bij hypertrichose kan er sprake zijn van een langere haargroeifase dan gemiddeld. Hierdoor vallen de haren minder snel uit, waardoor ze langer door kunnen groeien. Daarnaast kan de dichtheid van de haarzakjes groter zijn. Een toegenomen haargroei kan worden veroorzaakt door onder andere sommige geneesmiddelen, erfelijkheid en ras.

 

Meer informatie

Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u graag een persoonlijk advies tijdens een vrijblijvend consult. Voor een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wat zijn de behandelmogelijkheden?

De keuze van de behandeling is van verschillende factoren afhankelijk, waaronder de wensen van de persoon en de kleur van de beharing. Behandelmogelijkheden zijn:

Direct een afspraak maken?