Nieuwe zomer musthave van ZO Skin Health

ZOSH-Sunscreen-Powder-640x360

Eindelijk hebben we hem ook in Nederland, de Sunscreen + Powder Broad-Spectrum SPF 40 van ZO Skin Health. Een zonbescherming in poedervorm. Hoe handig is dat? Geen witte waas, geen geplak, minimaal glimmend en over je make-up aan te brengen. We willen je er daarom graag meer over vertellen.

Wat is het precies?

Sunscreen + Powder Broad-Spectrum SPF 40 is een lichte poeder met opbouwbare dekking dat bescherming biedt tegen UVA, UVB, HEV-licht en infrarood licht. De antioxidanten (vitamine A, C en E) die eraan toegevoegd zijn, helpen om de huid te extra bescherming te bieden tegen vrije radicalen. Hierdoor kan zonschade nog meer beperkt worden.

De geavanceerde kleurpigmenten en licht reflecterende mineralen zorgen voor een helder en egaliserend effect. Daarnaast bevat het product talg absorberende eigenschappen, zodat glans geminimaliseerd wordt. Tegelijkertijd laat het je huid soepel en glad aanvoelen en behoudt het de hydratatie.

Hoe gebruik je het?

Wanneer je de kwast met een draaiende beweging over de huid wrijft, komt de poeder vrij. Op deze manier kun je dus makkelijk en snel je zonbescherming aanbrengen en bijwerken, zelfs over je make-up heen.

Tip: deze poeder is ook ideaal om door de dag heen op de handruggen en op het decolleté aan te brengen. Zorg dat je er altijd één in je tas hebt zitten, zodat als je bijvoorbeeld spontaan op een terrasje beland, je veilig van de zon kunt genieten!

Het product is geschikt voor alle huidtypen en is in drie universele tinten verkrijgbaar: light, medium en deep.

Ben je benieuwd welke tint het beste bij jouw huid past? Maak dan hier een afspraak. We helpen je graag!

Direct bestellen kan via onze webshop.

Prijs: €72,95