Bye Bye Cellulite & Overtollig Vet!

Cellulite is een veelvoorkomend en herkenbaar probleem voor vele vrouwen. Het kenmerkt zich door een onregelmatige huidstructuur met kuiltjes en bobbeltjes, veelal gelokaliseerd op de dijen, benen en billen. Maar liefst 90% van de dames heeft hier in meerdere of mindere mate last van.

Een ander veelgehoord probleem, al dan niet gepaard gaand met cellulite, is overtollig vet. Met name buikvet wordt vaak als storend ervaren, maar ook de benen en armen willen veel mensen graag wat slanker.

Gezien de zomer nu in volle gang is en de zwemkleding weer uit de kast komt, leek het ons een goed idee jullie eens wat meer te vertellen over onze nieuwe musthaves voor het lichaam: ByeByeCellulite en Lipo Sculp.

Hoe ontstaat cellulite nou eigenlijk?

Om beter te begrijpen hoe de crèmes werken is het handig om eerst te weten hoe cellulite precies ontstaat.

Cellulite ontstaat door een combinatie van factoren. De belangrijkste zijn: een verminderde doorbloeding, een toename van vetcellen en verslapping van de huid.

De vetcellen liggen eigenlijk in groepjes bij elkaar in vetdepots. Deze vetdepots zijn van elkaar gescheiden door middel van bindweefselstrengen. Wanneer vetcellen toenemen in aantal of in grootte, gaan de vetdepots als het ware wat uitpuilen. Doordat de huid op de plek van de bindweefselstrengen naar beneden wordt getrokken, ontstaat er daarnaast een deukje. Deze combinatie zorgt voor het hobbelige effect. Een slechte huidconditie en verslapping van de huid kan dit effect versterken.

ByeByeCellulite & Lipo Sculp

Juchheim Cosmetica is een merk dat in Duitsland al erg populair is met hun crèmes voor vet -en cellulite vermindering.

Ondertussen hebben wij ook al vele cliënten mogen insmeren met deze crèmes en tot onze grote verbazing hebben we al vele verbluffende resultaten mogen zien.

Wat doen deze crèmes precies?

ByeByeCellulite focust zich met name op structuurverbetering en huidversteviging. Lipo Sculp richt zich met name op vetvermindering. De samenstelling van de producten en de gebruikte concentraties van de ingrediënten geeft beide crèmes hun unieke eigenschappen.

De producten bevatten actieve ingrediënten als:

  • Nicotinamide (vitamine B3), fisetine, tijgergras & cafeïne voor stimulatie van de doorbloeding.
  • Fisetine voor het verkleinen van de vetcellen.
  • Carnitine, verschillende aminozuren, extract uit bessen & cafeïne voor vetafbraak (lipolyse)
  • Co-enzym A voor activatie van vetzuren.
Hoe werkt het?

Carnitine en cafeïne zorgen voor de afbraak van vet, lipolyse genoemd. Uit de lipolyse komen vetzuren vrij. Co-enzym A bindt zich vervolgens aan deze vetzuren. De vetzuren worden hierdoor geactiveerd, er vindt een chemische reactie plaats. Om deze vetzuren daarna verder te kunnen afbreken moeten ze in de mitochondriën* terecht zien te komen. Dit kan door middel van een speciaal transportmiddel: carnitine. In de mitochondriën worden deze vetzuren vervolgens omgezet naar energie. Energie die bijvoorbeeld nodig is voor het bewegen van de spieren.

*Mitochondriën zijn de energiefabriekjes van je cellen en bevinden zich in bijna al je lichaamscellen.


De vermindering van vet en de verkleining van vetcellen zorgt voor het minder zichtbaar worden van de hobbeltjes en kuiltjes in de huid. Bovendien zorgt het voor omvangvermindering! De stimulatie van de doorbloeding zorgt daarnaast voor een betere toevoer van voedingsstoffen en een betere afvoer van afvalstoffen in de huid. Resultaat: een verbetering van de huid conditie en een egalere huid.

Bovendien is de crème op 100% natuurlijke basis, dierproefvrij, parabenen- en paraffinevrij en bevat het geen hormonen of minerale oliën.

Stoor jij je voornamelijk aan een onregelmatige huidstructuur en lichte huidverslapping?

Dan is de ByeByeCellulite wat voor jou! De huid zal door deze crème strakker, egaler en steviger worden. Daarnaast geeft deze crème ook mooie resultaten bij het verbeteren van striae en omvang reductie.

Wil jij voornamelijk vetvermindering op bepaalde plekken?

Ga dan voor de Lipo Sculp! Deze crème werkt het mooist op plekken waar nog wat meer vetweefsel zit dan gewenst, maar waarbij de huid en onderliggende weefsels wel glad zijn. Ideaal voor de buik, benen en armen. Ook is deze crème goed in te zetten bij borstvorming bij mannen.

Hoe werkt het smeren?

Afhankelijk van de mate van cellulite of vetweefsel raden wij een startkuur van 3 maanden aan. Je brengt de crème dagelijks s ’ochtends en s ’avonds aan op het aangedane gebied. Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, kan de frequentie van het aanbrengen worden afgebouwd. Om het resultaat te behouden, adviseren wij om de crème 2 tot 3 keer per week te blijven gebruiken.

In het begin zal de huid na het aanbrengen van de crème rood worden en warm aanvoelen. Je voelt echt dat de huid geactiveerd wordt. Binnen enkele uren zie je vaak al direct een strakkere en gladdere huid en op de langere termijn een steeds verder verbeterend huidbeeld en huidconditie.

Gezien ieder lichaam anders is, varieert de mate van verbetering natuurlijk per persoon en gaat dit bij de één sneller dan bij de ander.

Bestel jouw crème direct via [email protected] of maak eens een gratis en vrijblijvende afspraak om te crème te komen testen!