De favoriete foundation van de huidspecialisten van Dermavisie

De favoriete foundation van de huidspecialisten van Dermavisie

Een egale huid is helaas niet voor veel mensen weggelegd.
Veel vrouwen hebben last van onregelmatigheden in de huid zoals; vlekjes, roodheden of donkere kringen.
Tijdens mijn spreekuren zie en behandel ik dagelijks diverse huidaandoenigen en merk dat ook steeds meer clienten met een gezonde huid komen voor huidverbetering. Op mijn vraag wat men het liefst zou willen bereiken, antwoorden de meeste “Een egale huid” of “Een minder vermoeide blik”.

Een van de meest gebruikte en tegelijkertijd gevreesde make-up producten is foundation. Veel vrouwen denken nog steeds dat foundation een dikke laag oranje make-up is die de huid afsluit. Niets is minder waar.

Een foundation zorgt voor een egale teint, een kenmerk dat volgens onderzoek een jonge uitstraling geeft. Hoe gelijkmatiger de teint, hoe jonger iemand wordt geschat.

Huidverbeterende foundation

Er is nu een medisch foundation ontwikkeld die volledig zuurstof doorlatend is, genaamd Oxygenetix. Het geeft de huid een gezond en stralend uiterlijk!
Deze ademende foundation zorgt voor een perfecte dekking en voelt zeer licht aan op de huid zodanig dat u niet voelt dat u make-up op heeft.
Door de vele actieve werkstoffen in de foundation wordt de huid ook nog eens verbeterd! Hoe langer Oxygenetix Foundation wordt gebruikt, des te beter zal de huid herstellen en strakker en voller worden.

Wat maakt Oxygenetix Foundation zo uniek:

1. Het exclusieve CERAVITEA zorgt voor een constante toevoer van zuurstof waardoor de productie van collageen en elastine (zorgt voor stevigheid van de huid) in de huidcellen wordt versneld.
2. Het is de enige foundation waarbij de essentiële zuurstof in de huid kan doordringen- de huid wordt als het ware getraind.
3. Er wordt gebruik gemaakt van kalmerende, herstellende Aloë Vera i.p.v. water. Dit draagt bij aan de vernieuwing van het huidoppervlak.
4. Fysische UVA/UVB (SPF 25) zonnebescherming helpt de huid te beschermen zonder de irritaties die worden veroorzaakt door de niet-ademende chemische zonnebeschermingsprodukten die vaak worden gebruikt.
5. De toename in de aanmaak van huidcellen en in huidvernieuwing helpt om rimpels, fijne lijntjes en vlekjes te verminderen.
6. Het is direct te gebruiken na de behandeling en kalmeert en camoufleert de huid.
7. Het geeft niet af en is waterproof, geeft niet af op kleding, blijft zitten, ook in het water.

Ceravitea

“Ceravitae”, het overdadige zuurstofcomplex in OxygenetixFoundation, stimuleert de groei van collageencellen en bindweefsel in de ouder wordende of beschadigde huid. Door grote hoeveelheden zuurstof aan te leveren doet Ceravitae het “zware werk” op het gebied van het genereren van jonge, frisse en volle huidcellen. Ceravitaes “trainende”effect stimuleert nou net die essentiële productieve cellen om nog harder werken. Door zijn unieke eigenschappen is Oxygenetix ook een fantastische huidverzorging die kan worden gebruikt als een dagelijkse huidvriendelijke foundation.

Na cosmetische ingrepen en huidbehandelingen

Oxygenetix Foundation is inmiddels een essentieel hulpmiddel voor artsen en deskundigen op het gebied van huidverzorging met hart voor hun patiënten, om de periode dat zij “uit de running” zijn ook waardevol te laten zijn. Het geeft de patiënt de mogelijkheid om na een ingreep (bijvoorbeeld: ooglidcorrectie, huidbehandeling) een bijna normale routine op te pakken en nog effectiever te herstellen. Een onafhankelijk “split-face” onderzoek wijst uit dat er betere resultaten werden geboekt bij het gebruik van Oxygenetix dan bij een zonder.

Het kalmeert en bedekt zelfs derdegraads brandwonden. Daarom is Breathable Foundation de enige make-up die momenteel wordt gebruikt voor patiënten met brandwonden.

Dit moet u ook nog weten over Oxygenetix Breathable Foundation:

– Niet-comedogeen (poriën raken niet verstopt)
– Vrij van olie
– Niet geparfumeerd
– Gecertificeerde biologisch ingrediënten
– Bevat SPF 25 (voor UVA/UVB zonnebescherming)
– Droogt niet uit – zelfs na agressievere huidvernieuwingsbehandelingen
– Hypoallergeen (minder allergische reacties dan met andere cosmetische producten)
– Zeer geschikt voor de gevoelige huid (Irriteert de gevoelige huid niet na cosmetische ingrepen of huidaandoeningen zoals acne, rosacea, psoriases en eczeem)
– Beschikbaar in 13 kleurcorrigerende tinten

Wilt u een keer ervaren wat Oxygenetix Foundation voor u doet? Maak gerust vrijblijvend een afspraak