ICOONE® LASERMED

ICOONE® LASERMED

Bij Dermavisie beschikken we over het allernieuwste en meest innovatieve mechanische bindweefselmassage apparaat: de icoone® LASER.Med. Het is uitermate geschikt voor de aanpak van je cellulite, rimpels, huidverslapping, contour verbetering en vetophopingen. Tevens is het dé behandeling voor het stimuleren van het wondgenezingsproces, verminderen van roodheid, verbeteren van bloedcirculatie  en stimuleren van lymfedrainage.

De icoone® LASER.Med werkt intensief op elke millimeter van de huid. Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen, activeert lipolyse en biedt een efficiëntere, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen.

Gezien wij bij Dermavisie hebben gekozen voor het meest uitgebreide platform, zijn er tal van cosmetische als medische indicaties waarvoor de icoone® geschikt is. Denk hierbij aan;

 • Verslapping
 • Cellulite
 • Rimpels
 • Vetophopingen
 • Contourverbetering
 • (brandwonden) littekens
 • Lymfoedeem
 • Lipoedeem
 • Pre- en post operatief
 • Pre- en post liposuctie
 • Spierproblematiek
 • Fibromyalgie

De werking, effectiviteit en veiligheid van mechanische massage systemen is wereldwijd wetenschappelijk bewezen door talrijke studies en onderzoeken. De icoone® LASER.Med gaat een stap verder.

 

Met de icoone® LASER.Med werk je op een natuurlijke manier aan verbetering voor je huid. 

Deze mechanische bindweefselmassage is uniek door de gaatjes in de rollers. Dit is de Roboderm® technologie. Alle gaatjes van de rollers kunnen een aanzuigende werking afgeven aan je huid. Deze aanzuigende werking gebeurt met respect voor je huid zonder deze dicht te knijpen. Hierdoor geeft het een stimulatie aan je huid dat door werkt naar diepere lagen. Het geeft 21.600 stimulaties per dm2 in je huid. Dit zorgt voor een groots fysiologisch effect om de natuurlijke cel functie, namelijk herstellen.

 

De icoone® LASER.Med combineert daarnaast ook LED en LASER licht.

Het LED licht maakt kleine gaatjes in je vetcellen. Hierdoor kan het LASER licht doordringen in de vetcellen. Het is klinisch bewezen dat de 915 nm laser licht diep in het onderhuids vetweefsel doordringt. Hier wordt het alleen geabsorbeerd door de vetcellen. De vetcellen worden vloeibaar. Op deze manier kan het vet, wat is vloeibaar is gemaakt door de laser, verplaatst worden naar de bloedvaten. Hier wordt het vervolgens getransporteerd naar de lever die vetten kan omzetten in de verbrandingsstof; suiker. De mechanische stimulatie van het weefsel, door de Roboderm® technologie, zorgt voor het afvoeren van het vrijgemaakte vet richting het lymfesysteem, het stimuleren van de bloedcirculatie en lymfedrainage.

 

Behandeling, frequentie en tijd is afhankelijk van de indicatie, gebied en conditie huid. De behandelingen kunnen ook gecombineerd worden met andere huidbehandelingen

De huidspecialistes bij Dermavisie in Wijchen zijn gespecialiseerd in het gebruik van de icoone® LASER.Med. Boek nu een gratis intake voor een stevigere huid, strakkere contouren en minder rimpels of de behandeling van littekens of oedeem of loop eens binnen bij ons en vraag om advies. We kijken graag samen met jou welke behandeling het meest geschikt voor je is.

 

Kosten:

Gezicht & hals €85,-

Gezicht (20 min) icm andere huidbehandeling €55,-

 

Lichaamsbehandeling:

1 focus zone (40 minuten) €85,-

Extra focus zone (20 minuten) €40

Bodysuit €30,- (gratis bij kuur)

 

Wil je nog meer resultaat dan adviseren we naast de icoone thuis de JUCHEIM bodyproducten in te zetten. Wilt u een reset van uw lichaam en werken aan een optimale gezondheid waarbij u tevens een aantal kilo afvalt? Dan adviseren wij de 4 weken Detox kuur voor thuis.

 

Voor- & Nafoto’s – gezicht
Voor- & Nafoto’s lichaam

Algemeen tel:

024 – 84 82 028

Openingstijden

Op afspraak

E-mail

info@dermavisie.nl