Microskinpolish / Microdermabrasie

MicroSkinPolish / Microdermabrasie bij Dermavisie
Op zoek naar een resultaatgerichte behandeling die uw huid direct laat stralen en fijne lijntjes en een grove huidstructuur aanpakt? MicroSkinPolish is de meest populaire huidbehandeling bij Dermavisie, met een direct resultaat!

Waar bestaat de behandeling uit?

De MicroSkinPolish behandeling bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen technologieën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging. De behandelcombinatie bestaat uit:

1. Microdermabrasie
2. LowLevel Therapy (Cold Laser) in combinatie met hoogwaardig werkstoffen.
3. Polishing i.c.m. vitaminen, anti-oxidanten en een beschermingsfactor

De veiligheid en kwaliteit van de afzonderlijke technologieën zijn door internationaal wetenschappelijke onderzoeken onderbouwd.

Wat kunnen we ermee behandelen?

Verschillende storende huidverschijnselen kunnen behandeld worden, op zowel het gelaat als op het decolleté of in de hals:

  • Grove huidstructuur / grove poriën
  • (Acné-)littekens
  • Fijne lijntjes
  • Oneffen of doffe huidteint
  • Oppervlakkige pigmentvlekjes
De behandeling

STAP 1

Allereerst zullen de oude en dode huidcellen worden verwijderd middels een krachtige microdermabrasie behandeling. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een apparaatje dat de huid vacuüm zuigt en tegelijkertijd kleine kristalletjes op de huid schiet. Hierdoor worden de bovenste huidlaagjes eraf ‘geslepen’. Dit zorgt ervoor dat huidonregelmatigheden en oppervlakkige verkleuringen worden verminderd. Daarnaast wordt de celdeling in de huid gestimuleerd, wat zorgt voor een betere huidconditie en gladdere en egalere textuur.

STAP 2

Na de microdermabrasie behandeling is de huid klaar voor de volgende stappen. Tijdens de tweede stap wordt de huid voorzien van een zeer hoogwaardig vitamine A concentraat. Dit concentraat wordt, door middel van de cold laser, in de huid gesluisd. Daarnaast stimuleert de cold laser onder andere de bloedsomloop en het celmetabolisme. Hierdoor wordt een herstel van volume en elasticiteit gecreëerd en worden fijne oneffenheden vervaagd.

STAP 3

Als laatste stap volgt het polishen, ofwel polijsten van de huid. Hierbij wordt er eerst een Polishing crème aangebracht. Deze crème bevat verschillende vitaminen, anti-oxidanten, een beschermingsfactor en een zeer bijzondere olie. Vervolgens wordt de huid door middel van de Polisher, gepolijst. Dit zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten optimaal werkzaam zullen zijn in de huid.

Resultaat?

Direct na de behandeling ziet de huid er al frisser en stralender uit. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de conditie van de huid en het gewenste resultaat.  De therapeut zal u hierover informeren en adviseren. De MicroSkinPolish behandelingen vinden veelal plaats in kuurverband, om een optimaal resultaat te behalen. Een losse MicroSkinPolish behandeling volstaat als een proef- of opfrisbehandeling van de huid.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen over MicroSkinPolish behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Algemeen tel:

024 – 84 82 028

Openingstijden

Op afspraak

E-mail

info@dermavisie.nl