MAAK EEN AFSPRAAK

Je kunt bij ons terecht met al je huidvragen.

Afspraak Maken

De eerste huidbehandeling bij Dermavisie

Heb je geen bijzondere huidklachten maar zou je jouw huid eens een flinke boost willen geven? Stoor jij je aan bepaalde plekjes, vlekjes, grove poriën en/of rimpeltjes van je huid, maar heb je geen idee welke behandeling bij je past? Dat vinden wij logisch en daarom start je bij Dermavisie de eerste keer met de Meet & Treat!

Lees verder

“Meet & Treat” oftewel, een kennismaking, een uitgebreide huidcheck, huidadvies en direct je eerste Micro Needling BOOST huidbehandeling!

De behandeling ziet er als volgt uit: we starten met een kort kennismakingsgesprekje, gevolgt door een Huidcheck oftwel een analyse van je huid en wordt er samen gesproken over waar je aan wilt gaan werken. Dit kan zijn; stevigheid, roodheid, structuur, pigmentatie of meerdere hiervan. De diverse behandelingsmogelijkheden worden ook besproken, zo kan je bijvoorbeeld besluiten om na de Microneelding BOOST behandeling een licht- laser behandeling in te zetten voor de couperose(rode vaatjes) en pigmentvlekjes of een
PlasmaLift behandeling voor de rimpels van de mondzone.

Maar we starten met jouw huid een flinke boost te geven met de MicroNeedling BOOST. Zoals de naam al zegt geeft het de huid echt een flinke oppepper en is een absolute aanrader voor elke huid. De behandeling duurt 60 minuten en is al jaren de meest favoriete behandeling onder de Dermavisie cliënten! Het klinkt in eerste instantie wellicht wat spannend en mogelijk pijnlijk met de naaldjes maar dat is absoluut niet zo! Het wordt ervaren als prettig en je voelt dat er echt iets in de huid gebeurd. De behandeling bestaat uit een aantal stappen: een reiniging, een milde peeling, een op maat gemaakte huidcocktail, de needling behandeling en een speciaal alginaat masker. Met deze behandeling stimuleren we de celvernieuwing waardoor je huid gladder, steviger en egaler wordt. De behandeling kent geen herstelperiode, het geeft hooguit de dag zelf wat roodheid, dat is bij 90% van de cliënten de volgende dag al weg. Je merkt en ziet na de behandeling direct verschil!

Ja dat wil ik

Direct een afspraak maken?