NuFace Lifting

 

NuFACE Trinity bij Dermavisie

Verbeter gezichtscontouren en verminder rimpels in slechts 5 minuten per dag! NuFACE is een nieuw en innovatief apparaat voor mensen die er jonger en strakker uit willen zien. Dit is een thuisbehandeling met bewezen resultaten op het gebied van verbetering van de gezichtscontouren en de huidtoon en vermindering van rimpels op de kaaklijn. Het is een doelgerichte behandeling tegen huidveroudering die u zelf thuis kunt toepassen.


Hoe werkt de behandeling?

NuFACE werkt door middel van microstroom-technologie. De kleine stroomgolven gaan door de huid en de onderhuidse vetlaag heen en komen terecht in de (aan)gezichtsspieren. Hier zorgt het voor een verhoogd energieniveau met als gevolg dat de spierspanning verbeterd. Gezien de huid met deze spieren verbonden is, geeft dit vaak een verstevigend en liftend effect. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Het is een ontspannende behandeling die u thuis kunt uitvoeren tijdens bijvoorbeeld het koken of uw favoriete serie.

Het is een effectieve behandeling voor:
  • Het verstevigen van gezichtscontouren
  • Het liften van de wenkbrauwen
  • Het reduceren van rimpels
De behandeling

Laad de NuFACE voor het eerste gebruik volledig op; dit duurt 24 uur. Breng voor de behandeling een gelprimer (zoals de bijgeleverde gel) op een deel van het gezicht aan. De primer geleidt de microstroom, waardoor de behandeling niet voelbaar is. U kunt kiezen voor een gelprimer met of zonder werkstoffen. Neem vervolgens het NuFACE-apparaat en beweeg dit over u gezicht volgens de bijgeleverde instructies. Herhaal deze stappen voor alle delen van het gezicht. Aanbevolen wordt om de eerste 60 dagen uw gezicht 5 keer per week te behandelen (mag 7 keer). Daarna volgen onderhoudsbehandelingen van 2 á 3 keer per week.

Resultaat?

Het resultaat is vaak al direct zichtbaar. Naarmate de behandeling en het onderhoud wordt voorgezet zal het effect verder verbeteren. U kunt de behandeling met de NuFACE zien als een training voor de gezichtsspieren en (net als bij een training voor het lichaam) zijn de resultaten blijvend zichtbaar, bij blijvend gebruik.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen over NuFACE behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Algemeen tel:

024 – 84 82 028

Openingstijden

Op afspraak

E-mail

info@dermavisie.nl