Huidkliniek Nijmegen voor een mooie huid

Dermavisie, huidkliniek Nijmegen, is toonaangevend in huidverbeterende behandelingen. Wij zijn een kliniek met een enorm behandelaanbod, waarvan een groot deel bestaat uit laser- en lichttherapie. Met onze lasertechnieken kunnen wij veel verschillende huidproblemen behandelen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld rimpels, littekens, pigmentvlekken en striae verminderen. Maar ook uw ongewenste tatoeage verwijderen of zichtbare (been)vaatjes aanpakken.

Heeft u last van acné? Dan kunnen wij door middel van acnétherapie uw huidklachten verbeteren. Zo’n behandeling kan bestaan uit het verwijderen van onzuiverheden en het toepassen van microdermabrasie, peelings en/of therapeutische huidverzorgingsproducten. Stoort u zich aan andere huidoneffenheden als steelwratjes of ouderdomswratjes? Door middel van coagulatie bent u hier snel vanaf. Ook als u last heeft van vitiligo of wijnvlekken, dan kunnen wij u helpen. Bijvoorbeeld met behulp van camouflagetherapie. We adviseren u dan de camouflageproducten die het beste bij uw huid passen en leren u hoe u dit het beste kunt aanbrengen.

Andere behandelingen van onze huidkliniek Nijmegen

Voor de behandeling van rimpels bieden wij, naast lasertherapie en therapeutische producten, microneedling aan in onze huidkliniek Nijmegen. Deze behandeling stimuleert de productie van de eiwitten collageen en elastine, welke zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Hierdoor worden rimpels van binnenuit weer opgevuld. Daarnaast treedt er door de stimulatie van het herstelproces huidvernieuwing op, waardoor de textuur van de huid verbeterd en kleurverschillen verminderen. Wilt u ook de contouren van uw gezicht verbeteren? Dan hebben wij de NuFACE voor u. Met behulp van dit apparaat kunt u de contouren van uw gezicht thuis zelfstandig versterken en verstrakken.

U kunt ook bij onze kliniek terecht voor een complete face make-over. Hierbij maken we gebruik van permanente make-up van de wenkbrauwen en ogen, in combinatie met huidverbeterende behandelingen. Hierdoor wordt er meer expressie in het gelaat gecreëerd en krijgt de huid een flinke boost.

Algemeen tel:

024 – 84 82 028

Openingstijden

Op afspraak

E-mail

info@dermavisie.nl