Gezichtsbehandelingen

 

Gezichtsbehandelingen

Om de gezonde huid extra verzorging te bieden kunt u bij onze schoonheidsspecialiste terecht voor de onderstaande behandelingen:

Gezichtsbehandeling Obagi € 88.00

“conditieverbetering & Ontspanning”

Uw celactiviteit wordt met de jaren trager, dit resulteert in het verslappen van de huid en de vorming van rimpels. In deze behandeling zorgen we voor een optimale celstimulatie doormiddel van de Prep peeling en het inbrengen van werkstoffen zodat het verouderingsproces wordt vertraagd! Ook bij deze behandelingen komen alle standaard handelingen (epileren, harsen, massage etc) aanbod. De huid krijgt nog een extra boost door het hooggeconcentreerde masker aangepast op uw huidtype. De OBAGI huidverbeterende behandeling is uitermate geschikt vlak voor een feestje!

MicroSkinPolish € 98.00

“Huidversteviging & Anti-rimpel”

In deze behandeling wordt uw huidconditie in 3 stappen geoptimaliseerd.

Deze unieke gezichtsbehandeling is uitermate geschikt voor huidverjonging, contourversteviging en het aanpakken van onzuiverheden en littekentjes. Het resultaat is direct zichtbaar! Voor optimaal resultaat adviseren wij de MicroSkinPolish behandeling in kuurverband.

Fresh up huidbehandeling € 39,00

“huidverzorging & ontharing”

In deze behandeling wordt in 30 minuten de huid gereinigd en verfrist! De onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen licht geëpileerd. Deze behandeling is uitermate geschikt voor een jonge of licht onzuivere huid!

Gezichtsbehandeling Vital Dermalogica € 58,00

“huidverzorgend & ontspannend”

In deze 60 minuten behandeling komen alle handelingen aanbod om de huid te verzorgen en zorgt voor een algehele ontspanning mede door de massage. Huidverzorging, epileren, verven, harsen, massage zijn enkele onderdelen die aanbod komen in deze behandeling. Alle producten worden op de behoefte van uw huid aangepast. Geschikt voor alle huidtypes.

Algemeen tel:

024 – 84 82 028

Openingstijden

Op afspraak

E-mail

info@dermavisie.nl